Arrangementer
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

En af de ting der virkeligt har taget deres indtog på det danske campingmarked i år er de såkaldte lufttelte. Altså telte der holdes oppe ved hjælpe af luft, i sstedet for stænger af stål eller glasfiber, hvilket er med til at gøre teltene en del letterer.

Et af dem er Bora Air som her vises frem af Claus fra DWT, og skal man nå at have sådan et til sommerferien, skal man ikke vente forlænge med at komme ud til sin forhandler og få det bestilt, for allerede nu er de i restorder til engang i April.

Se mere om telte her: http://www.dwt-zelte.de/dk/produkter/deltelte/bora-air/

 

 

 

Lars fra Sundrive viste nogle meget tynde solceller frem, der kun var 3 mm tykke og havde en vægt på 4,5 kg. Det er altsammen opnået ved at skifte den ellers tyke glasplade ud med en overflade af teflon, og som gør det robust over for næsten alle forhold (sol, hagl, saltvand, sand).

Og med en effekt på 110 watt kan de fleste klare sig med en enkelt plade.

Læs mere her: http://www.sundrive.dk/product/sun-100-cp/

 


Kronings var også tilstede med en lille stand, hvor Søren viste deres mover frem sammen med bl.a sidespejle. Der udover kunne man også få en snak om GPS tracking af ens campingvogn, elektriske støtteben, paraboler etc.

Læs om deres mange produkter her: http://kronings.com/index.php?cID=70