Alm. telte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Som markering af sit 20-års jubilæum har det prisbelønnede, innovative campingbrand Outwell® skabt en særlig 2015-kollektion af innovative, stilfulde, sikre og komfortable kvalitetsprodukter til friluftslivet.

Kollektionen omfatter nogle af de mest populære produkter blandt campisterne gennem årene. Blandt disse finder man Montana 6 (vist ovenfor), som de stolte ejere kærligt omtaler som "Monty". Teltet er bredt anerkendt som et af de mest ikoniske familietelte, bl.a. af Storbritanniens førende magasin om teltcamping, som udnævnte det til Tent of the year ved Camping Magazine Awards i 2011. Modellen i særkollektionen kan fås med tilbygning, tæppe og underlag som tilbehør.

Arizona L

Andre klassiske Outwell produkter indeholder også muligheden for tilbehør, der gør camping- og friluftslivet endnu bedre. Arizona L (til højre), med underlag som tilbehør, er velegnet til mindre familier og korte ture. RoadtripOg campisterne kan finde en behagelig seng i form af Roadtrip dobbelt- (til venstre) og Freeway enkeltsoveposerne, der kan suppleres med det behagelige, 7,5 cm tykke selvoppustelige Sleepin liggeunderlag.
 
Dakota Instant ShelterSoveposerne kan naturligvis også anvendes hjemme til uventede gæster, og andre produkter i denne særkollektion har den samme, og for .Perce ChairOutwell typiske, alsidighed og brugervenlighed Dakota Instant Shelter (til højre) er perfekt, hvis man har brug for lidt ekstra plads på campingturen, og er lige så praktisk som overdækning ved grilning og udendørsbegivenheder. Samme alsidighed går igen i Perce Chair (til venstre) og Penticton bordet, som sikrer komfort på ture i skoven og i haven.
 
Kitchen StorerProdukter til teltopbevaring kan også bruges i den daglige husholdning. Således kan Kitchen Storer (til højre) ikke kun rumme alle dine køkkenredskaber på lejrpladsen, men er også en handy bæretaske til praktisk og permanent opbevaring af mange forskellige genstande derhjemme. Og på picnicture eller ved de ugentlige indkøb har man glæde af den 24 l store ECOcool køleboks til 12 V, som holder varerne friske i bilen.
 
Alle produkterne i jubilæumskollektionen er enten designet i eller farvekoordineret med Outwells traditionelle grønne farve og forsynet med det særlige jubilæumslogo, der får produkterne til at skille sig ud fra mængden.

Yderligere oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på outwell.com