Alm. telte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Easy Camp® Wichita 300 er den perfekte løsning til et par på tur eller den lille familie. Det praktiske tunneltelt til weekendturen er nemt at rejse og har tre sovepladser (billede t.h.). Ligesom de større Wichita modeller i Tour sortimentet af familietelte har denne model også den optimale balance mellem kvalitet, brug og pris. Desuden har Easy Camp Wichita 300 god ståhøjde takket være stængernes vinklede samlinger – og sæsonens nye stilfulde Aqua Blue farve.

Wichita sortimentet indeholder også 400 og 500 modellerne med plads til hhv. fire og fem personer i et stort  indertelt, der har skillevæg med lynlås. Wichita Twin fuldender sortimentet med plads til fire personer i to sovekabiner adskilt af et stort opholdsrum i vis-à-vis-stil. Blandt ekstraudstyret finder man en lukket fronttilbygning til Wichita 300, 400 og 500, en lukket sidetilbygning til Twin modellen samt tæpper og teltunderlag. Wichita teltene er en del af Easy Camp Tour sortimentet, der omfatter telte og udstyr, som passer perfekt til længere ferier med familie og venner, hvor størrelse og budget er vigtige faktorer.

 

Boston500 EC13Kvalitetsprodukterne forstærker campingoplevelsen, og større familier kan nyde den udvidede plads i det populære mellemklassetelt Boston 500. Boston sortimentet i skovgrøn rummer telte til alle campingfamilier: 300 modellen med tre sovepladser, 400 med fire, den nye 500 til fem personer (billede t.v.) og den sekspersoners 600 model. De har alle store vinduer og ventilationsåbninger, hvilket sikrer et lyst og luftigt opholdsrum. Det store vindfang beskytter ikke kun teltets fordør, det fungerer også som et alsidigt overdækket opholdsområde, hvor man kan slappe af eller hænge vådt tøj, inden man træder ind i teltet. Alle Boston teltene byder på et komplet udvalg af ekstraudstyr, bl.a. lukkede tilbygninger, tæpper og teltunderlag.

 

Yderligere oplysninger om Tour sortimentet findes på easycamp.dk