Alm. telte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Det fantastiske og alsidige panoramarum er perlen i den nyeste serie i Cleveland kollektionen af tunneltelte til familier fra det prisbelønnede, nyskabende campingbrand Outwell.

 

Det enestående fortelt, som kan åbnes helt, halvt eller endnu mindre, er udstyret med store panoramavinduer, der giver forteltet en afslappende udestuelignende atmosfære med fri udsigt til pladsen. Gardinerne med fikspunkter giver brugeren mulighed for at justere lysindfaldet og privatlivet.

 

De utrolig praktiske Cleveland telte kan rejses med yderteltet først eller i én arbejdsgang. Dette gøres endnu nemmere takket være vores OEP System (Outwell Easy Pegging System), der sammen med vores OWS System (Outwell Wind Stabilizer System) sikrer markedets bedste teltstabilitet ved stormstyrke. De regnafvisende egenskaber i det nye grågrønne Outtex® 4000 yderstof garanterer den bedste funktionalitet i denne klasse, mens den isyede teltbund holder teltet frit for træk, insekter og vand.

 

Indenfor er panoramarummet adskilt fra sovekabinen/opholdsrummet af en skillevæg, der kan åbnes, hvis man ønsker ét stort rum, eller lukkes helt eller delvist, hvis man ønsker at bevare privatlivet i den bagerste del af teltet. Dette store rum er velegnet som en stille stue, et legeområde til børnene, et omklædningsrum eller bare et opbevaringsrum til tøj, værdigenstande m.m. Adgang til bagrummet udefra fås via en sidedør, så man ikke behøver gå igennem panoramarummet.

 

Cleveland-02

 

Cleveland kollektionens rummelige bagrum kan udvides, hvis man ønsker endnu mere plads, ved at tilføje Outwells alsidige universalindertelt, som har plads til en udfoldelig sovekabine.

 

Opbevarings- og netlommerne i opholdsrummet og sovekabinerne gør det nemt at holde styr på alle de små ting, ligesom de lette ledningsholdere fører til en lampeholder.

 

Serien består af to telte: Cleveland 5 og Cleveland 6 med hhv. fem og seks sovepladser. De har begge valgfri tæpper og teltunderlag, som både isolerer, beskytter teltet og letter rengøringen. Desuden fås en række møbler, soveposer og tilbehør i matchende farver, som er med til at fuldende det transportable hjem.

 

Læs mere på http://outwell.com