Alm. telte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Snart kommer tiden, hvor dette års sommerferie skal planlægges og hos Outwell® mener vi, at alle bør opleve udelivets glæder mindst en gang i livet. Derfor bestræber vi os på at hjælpe campister med at opnå disse uforglemmelige øjeblikke med familien ude i det fri.

 

 

Mød os på Ferie i Bella Centeret fra den 18. - 20. januar, hvor der er mulighed for at se en lang række nyheder fra vores 2013 kollektion. Vi er at finde i Hal B, Stand B5-001.

 

På messen præsenterer vi en lang række nye teltkollektioner og opgraderinger af eksisterende kollektioner. Blandt nyhederne er Smart Air kollektionen, som repræsenterer en ny æra for oppustelige telte - de stilles let op på få sekunder og man har komforten fra polyesterbomulden - besøg standen og se, hvor let det er. Øvrige nyheder er; Superior kollektionen som har et smart rammesystem, hvor man kan lyne tilbygninger på og Combo kollektionen kan tilpasses til familiens forskellige behov ved at tilføje tilbygninger og sovekabiner.

 

På tilbehørssiden præsenterer vi det nye Duvet Sleep System - seng, lagen og dyne i én samlet løsning. Derudover har vi opgraderet vores soveposer og møbelkollektion med nye designs og farver. Yderligere oplysninger om Outwells produkter og produktfilm kan findes på outwell.dk. Besøg også vores hjemmeside for at få oplyst nærmeste forhandler.