Alm. telte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Weekend-camping, en lang ferie med familien eller en lille afstikker for to. – Det er de færreste familiecampister, som passer ind i bare én kategori, og langt de fleste bliver derfor nødt til at investere i flere forskellige slags telte. Det er nu fortid!

Outwell® har udnyttet sin ekspertise inden for familiecamping til at udvikle en innovativ løsning på problemet: den nye Combo kollektion. Kollektionen består af Malibu 4 og 5: to fuldt tilpasningsegnede telte, som dækker ethvert behov.Forskellige teltmoduler kan anvendes til at skabe netop det telt, som passer til den aktuelle lejlighed. En sådan alsidighed giver maksimal valuta for pengene, da teltet ikke blot kan tilpasses, så det passer til familiens umiddelbare behov, men også kan udvides, hvis familien vokser!


Man tager et hvilket som helst Malibu telt og tilføjer ekstra plads med et enkelt udvidelsesmodul, som kan lynes på. Invester i et Malibu 5 og ekstraudstyret, som nu omfatter et dobbelt udvidelsesmodul og et indertelt til ekstra vis-à-vis sovekabiner. Malibu 5 kan også tilpasses børn ved hjælp af et børneværelse og en aktivitetsvæg. Kun fantasien sætter grænser.

 

Oversejlets hovedkomponenter er lavet af Outtex® 4000 med et markedsførende vandsøjletryk på 4000 mm og en kombination af kraftige stålstænger og lettere Duratec glasfiberstænger. Og kollektionen har naturligvis alle de vigtigste Outwell detaljer såsom kæmpestore vinduer med gardiner og Outwells bølgeformede ophængningssystem, som reducerer belastningen på inderteltets sømme. Teltet er nemt at rejse og har øget stabilitet i stormstyrke takket være Outwell Easy Pegging System og Wind Stabilizer System.