Alm. telte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Det innovative, prisvindende familiecampingbrand Outwell ønsker, at endnu flere campister skal opleve glæderne ved et telt, der er fremstillet af det specielt designede og markedsførende Outtex Airtech polyesterbomuld. Materialet sikrer et unik indeklima, idet kondensdannelse helt undgås, og teltet føles køligt, når det er varmt udenfor, og varmt, når det er koldt udenfor.


Den nye Regency kollektion omfatter fem modeller fordelt på to serier: Newgate og Kensington. Alle modeller er udstyret med alle de seneste Outwell detaljer. Hvert enkelt telts smukke, strømlinede udseende understreges af Outwell Floating Guyline System, mens Outwell Wind Stabilizer System og Outwell Easy Pegging System gør teltene yderst stabile og lette at slå op. Desuden har teltene en række andre Outwell detaljer såsom tonede vinduer, udvendige døre, der kan lynes fast på bunden for at gøre teltet mere tæt, samt Outwells bølgeformede ophængningssystem, der mindsker belastningen på sovekabinens sømme.

 

Newgate teltene er derudover forsynet med et stort frontsolsejl, som er baseret på Outwell Pole Junction System, og som giver læ for regn og sol og udgør det perfekte sted at opbevare vådt udstyr eller søge skygge, mens man iagttager verden passere forbi. Newgate 6, 5 og 3 har henholdsvis op til seks, fem og tre sovepladser fordelt på tre, to og en sovekabine(r) bagerst i teltet. På de større modeller er der tale om Outwells universalindertelte.

 

Kensington 6 og 4 har henholdsvis seks og fire sovepladser i universalindertelte og er desuden udstyret med et stort indgangsparti, der f.eks. kan avendes til spisning eller afslapning. Den aflynelige bund kan tages ud, hvis man ønsker at bruge området til opbevaring af møbler og udstyr. Ligesom i Newgate teltene holder store tonede panoramavinduer Kensington modellerne lyse, kølige og luftige, samtidig med at de giver et fremragende udsyn og beskytter mod nysgerrige blikke.

 

Af valgfrit ekstraudstyr kan nævnes teltunderlag og gulvtæpper, og desuden har Outwell et omfattende udvalg af soveposer, liggeunderlag, møbler og tilbehør, der matcher de smarte telte.


Yderligere oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på outwell.com

Redaktørens bemærkninger
Outwell og Outtex er registrerede varemærker.

Vejl. Udsalgspriser: Newgate 6 DKK 9.749,95, Newgate 5 DKK 8.999,95, Newgate 3 5.599,95, Kensington 6 11.999,95, Kensington 4 9.749,95.

Blandt Regency detaljerne kan nævnes:

Outwell Wind Stabilizer System – Dette system forbinder oversejl, stænger og barduner med hinanden og sikrer en enestående stærk og stabil opsætning – selv i stærk blæst. Regency teltene er testet til at modstå en vindstyrke på mindst 9.

Outwell Easy Pegging System – Dette system sikrer, at de rigtige pløkker altid bruges. Enkelt, men yderst effektivt. Der anvendes tre typer pløkker til forankring af teltets forskellige områder.

Outwell Floating Guyline System – To brune barduner fører til en enkelt selvlysende bardun, som pløkkes fast. Systemet gør teltet let at slå op og mindsker antallet af barduner, man kan falde over. Farverne giver samtidig teltet et strømlinet udseende og skaber et synsbedrag, hvor det ser ud som om, de selvlysende barduner svæver over jorden.

Outwell Pole Junction System – Dette er det nyeste inden for enkelt- og multisamlinger. Samlingerne fastgøres på de bærende stålstænger og udgør en sikker forankring for de forbindende Duratec stænger, som bidrager til teltets stabilitet.


Tonede vinduer – Disse beskytter mod solen og nysgerrige blikke, mens man selv har et fremragende udsyn.

Universalindertelt – Et universalindertelt kan anvendes til at skabe én stor sovekabine eller to mindre med lynlås imellem, eller man kan tage en af siderne ned og rulle den væk, hvis man ønsker ekstra opholdsplads.

Outwells bølgeformede ophængningssystem – Outwells flotte bølgeformede ophængningssystem fordeler den belastning, der opstår, når inderteltet hænger fra oversejlet, over hele sømmen i stedet for at koncentrere den på et enkelt område, hvor den kan forårsage skade.

Brandsite: outwell.com