Alm. telte
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Den største Outwell® teltkollektion er blevet komplet opdateret, så der nu er endnu flere stilfulde valgmuligheder. De praktiske tilføjelser omfatter det meget efterspurgte overdækkede indgangsparti og den nye buede konstruktion af stængerne, hvoraf nogle er af stål og andre af glasfiber, hvilket gør teltet hurtigt at slå op, samtidig med at vægten og pakkestørrelsen reduceres.

DeLuxe kollektionens signaturfarve er stadig løvgrøn med Outwell striber, og kollektionen er lavet af Outtex® 4000 kvalitetspolyester specielt designet af Outwell til sine telte. Det flotte udseende hjælpes desuden på vej af de nye buede stålstænger, som samtidig øger stabiliteten og letter opsætningen.

Og den nemme opsætning bliver endnu nemmere med tilføjelsen af Outwell Easy Pegging System, der sikrer, at de rigtige pløkker altid bruges og er nemme at finde. Endvidere har interne test har vist, at et korrekt opsat DeLuxe telt med det unikke Outwell Wind Stabilizer System kan modstå vindstyrke 9. Andre Outwell detaljer omfatter Outwells bølgeformede ophængningssystem, som reducerer belastningen på sømmene.

Det ikoniske og prisvindende Montana 6, som er spydspidsen i den elegante tunnelkollektion, er blevet forsynet med et sideindgangsparti, der er inkorporeret i en ny Durawrap stangkonstruktion. Og tilføjelsen af et Montana 4 giver mindre familier og par, der ønsker ekstra plads, adgang til dette fantastiske teltdesign.

OutwellSom følge af den popularitet, som Glendale 5 teltet med sine tre rum har opnået, har det nu fået selskab af Glendale 7 med fire rum samt en sidetilbygning, der kan monteres med kroge, og som passer til begge Glendale modeller. Birdland serien består nu af tre modeller – S, M og L – som har tre til fem sovepladser samt tilhørende fronttilbygninger.

Af ekstraudstyr kan nævnes gulvtæppe og teltunderlag til alle DeLuxe telte.

Det populære Oklahoma pavillontelt og et fleksibelt læsejl giver endnu flere muligheder for at spise og hygge sig sammen med andre campister på pladsen.

Yderligere oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på outwell.com