Tilbehør
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Når familien tager på camping, kan småtingene nemt hobe sig op. Med en Organizer fra Isabella kan du nemt holde styr børnenes legeting, familiens spil, badetøjet, cykelhjelme, blade og alle de andre småting som er nødvendige på campingturen.

 

Der er flere forskellige muligheder, alt efter hvilke behov du har, når du skal vælge Organizer. I år lancerer Isabella to nye – Multi Organizer og Flex Organizer. Multi Organizer stilles på gulvet i forteltet og er den perfekte opbevaringsplads til f.eks. sko, strandting, blade eller strikketøj. Multi Organizer er fremstillet i sort polyester, har 3 store rum samt yderrum og bærehåndtag. Derudover kan den klappes sammen, så den næsten ingenting fylder, når den ikke er i brug. Multi Organizer måler udslået: H28 x D30 x B55 cm.

Den anden nyhed, Flex Organizer, hænges op i overliggeren eller tagstangen i forteltet med et smart velcro-ophæng. Den er fremstillet i sort polyester og har ét stort rum, inddelt med en hylde, og netlomme på hver side. Flex Organizer er perfekt til opbevaring af f.eks. kopper, spil, håndklæder eller familiens cykelhjelme. Når Flex Organizer ikke bruges kan den slås sammen, så den næsten ingenting fylder. Den måler: H58 x D24 x B30 cm i udslået tilstand.

 

Ud over de to nye organizere fås også Top Organizer – et praktiske opbevaringsnet, der hænges op i forteltets ekstraoverliggere. Her kan f.eks. opbevares håndklæder, solcreme eller spillekort. Har du brug for meget opbevaringsplads fås en Organizer Tall eller Low. De kan begge monteres på siden af campingvognen og er fremstillet i gråt belagt polyester. Organizer Tall og Low har masser af lommer, hvor enkelte er i transparent folie, så indholdet bliver synligt. Både Organizer Tall og Low er ideel til at opbevare børnenes legeting, bøger, sko og meget mere.

 

Vejledende udsalgspris:

Multi Organizer kr. 198,-

Flex Organizer kr. 198,-