Tilbehør
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Det nye innovative service fra Outwell® er fremstillet af 100 % biologisk nedbrydeligt bambus! Og dette enestående, miljøvenlige materiale giver campister et dejligt middagssæt – og et spændende samtaleemne, når de spiser sammen med deres gæster. For at man kan lave dette unikke service, skal et specielt bindemiddel blandes med fintmalet bambus.

 

 

Massen hældes derefter i en form og brændes. De færdige produkter ligner og føles som noget, der stammer fra en eksklusiv, elegant restaurant – det er camping med stil! Og den fantastiske æstetik er kun en del af historien. Materialet er også virkelig praktisk og kan vaskes i en opvaskemaskine. Hvis det begraves i jorden, nedbrydes det i løbet af tre måneder.

 

Outwells bambusservice består af et udvalg af tallerkener og krus i den nyeste friske, limefarve kombineret med skåle i brunt. Det fås i sæt til to eller fire personer, hvor hver person får en tallerken, en skål og en kaffekop. Yderligere oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på outwell.dk.