Tilbehør
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Praktiske tilføjelser til den fantastiske Outwell® Collaps serie af køkkengrej gør den endnu mere attraktiv i 2014 og understreger desuden brandets position som førende på markedet for innovative familiecampingprodukter. Collaps teknologien er anvendt i forbindelse med et salatskålsæt, en madkasse, en kurv og en stor opbevaringsboks med låg, mens de nye kniv- og bestiksæt giver mere at vælge imellem. Nye røde og blå farver liver op i køkkenet, og salatskålsættes og madkassens blå og grønne farver er friske og indbydende.

 

Collaps serien er fremstillet af et avanceret silikonebehandlet gummimateriale, der kan trykkes fladt, så det fylder mindre. Og når produkterne skal bruges, er det holdbare, varmebestandige materiale perfekt til tilberedning og servering af varme og kolde retter. Kedler og gryder fremstilles ved at tilføje en metalbund, der kan placeres på en direkte varmekilde.
Collaps produkterne er nemme at rengøre og klapper ikke sammen under brug. Disse egenskaber gør dem perfekte til situationer, hvor opbevaringspladsen er begrænset. Collaps serien udgør et godt samtaleemne, og desuden er produkterne virkelig praktiske og flotte.

De nye opbevaringsløsninger omfatter en kurv, der minder om en traditionel vasketøjskurv, og som er fantastisk til alt lige fra tøj til legetøj; et salatskålsæt med tre skåle med låg i forskellige størrelser; en opbevaringsboks med låg, som er praktisk til opbevaring af f.eks. vedligeholdelsessæt til småreparationer; og en madkasse med to rum samt gaffel og ske. Det hele kan nemt gemmes væk, når det er foldet sammen, og man slipper dermed for besværet med at pakke pladskrævende tom emballage ned på sparsom plads.

Et nyt knivsæt, der føjer en skrællekniv, en universalkniv og en brødkniv til køkkenskabet, fuldender serien.

Yderligere oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på outwell.com.