Tilbehør
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nye tilføjelser til Easy Camps i forvejen omfattende sortiment af kvalitetsmøbler understreger, at brandet dækker alle behov for campingudstyr. Alle Easy Camps praktiske produkter er designet, så de er nemme at forstå og enkle at bruge, komplementerer brandets telte, soveposer og rygsække og giver brugerne valuta for pengene.

 

En helt ny serie af udendørsmøbler introducerer Capella og Spica stolene samt Hydra liggestolen. Alle tre modeller er forsynet med aluminiumsrammer med stålforstærkning og slidstærkt Textilene med enkle og smarte grå og hvide striber, som piftes op af en tynd turkis streg. Stolene kan indstilles til otte forskellige positioner, og Hydras tre positioner er ideelle til solbadning og en lille lur.

Easy campDen helt nye Beach kollektion af strandmøbler er beregnet til sjov og praktisk udendørs afslapning. Wave og Seashore stolene, Sun måtterne og Pier solsengene har alle stærke og sjove farver, der hjælper på humøret på selv de kedeligste dage. Alle modellerne er nemme at transportere til stranden, eller hvis man skal på skovtur, og Pier solsengene, som kan indstilles til fire forskellige positioner, har endda hjul og kan foldes sammen til en praktisk vogn til at transport af tunge ting som f.eks. en køletaske.

De nye Apus, Cetus og Libra skabe hjælper med at holde orden i teltet, og Rennes XL og M bordene giver flere valgmuligheder, hvad angår spiseborde. Når Provence bordet åbnes, vil man opdage, at det indeholder fire foldbare skamler, som er nemme at transportere i bordet. Og endelig fås de oppustelige Movie enkelt- og dobbeltstole nu også i en ny, flot grøn farve.

oplysninger, herunder priser og nærmeste forhandler, kan findes på easycamp.com