Dometic Clean&care

Tilbehør
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Så er messen Ferie for alle 2015 i Herning slut, og vi har været rundt på messen og kigget på de nyheder der nu var at finde, og vi vil skrive om dem, det næste stykke tid, og vi ligger ud med Dometic.

Dometic er for mange campister et kendt mærke, men nok mest for deres gasblus, ovne, klimaanlæg, kølebokse og tilsvarende produkter.

Men nu skal du også til at tænke i rensemidler, for Dometic vil fremover udvide deres produktsortiment, så det ikke kun omfatter renseartikler til campingtoilettet.

Og dette er de allerede begyndt på, for i år har de lanceret 4 nye produkter i deres Clean&care serie.

Den første er deres Hygiene cleaner, som er baseret på antibakteriel bio-alkohol, så det er ideelt til køkkenborde og køleskabe, hvor bakterier kan florerer.
Det kommer i en sprayflaske som det er nemt at doserer på alle flader.

Den anden er deres Stainless steel cleaner, specielt udviklet til at rengøre rustfrit stål overflader som køkkenvasken og gasblusset, og fjernet nemt snavs og fedt, og laver ingen striber.

BBQ and oven cleaner, er deres tredje produkt i serien, og der er specielt effektivt på en grillrist eller en oven, hvor tingene har brændt sig godt fast, trods det har en neutralt duft og en skånsom behandling af overfladerne.

Med deres sidste produkt Awning and boat cover cleaner, kan du fjerne selv den mest genstridige snavs og skidt fra forteltet, samt dårlig lugt. Flasken kommer med en påmonteret børste, som gør det nemt at rense telte uden at det tager skade.