Teknik
Typografi
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

I Herning var der indtil flere gode tilbud, og på DCT standen var der en bred vifte af ting man bare måtte have.

De havde bl.a. fået denne DUKDALF stol med økologisk betræk og ikke mindre end 10 ryglænspositioner, samt næsten hele stolen er produceret i europa, og så kan den samtidig klare 140 kg, og med sine 4kg i vægt er den meget velegnet til camping.

Er det ikke afslappende nok med en god stol, er denne liggestol løsningen, hvor man kan komme ned og ligge i fuld længde, på et polstret underlag så man ligger godt.


Er man til strand, kan det være tungt at gå med bare nogle få stole, et badedyr, nogle håndklæder, en parasol, og lidt koldt at drikke. Det havde de også en løsning på, for med denne træk vogn der med sine store hjul kan køre igennem de fleste slags underlag, og en lastevne på op til 100 kg, kan man få stort set alt med til stranden man har behov for.

 

Kommer man så tilbage til ens campingvogn efter, at have været på stranden en hel dag, for at finde ud af, at ens batteri, der kun måske er knap 3 år gammelt, er klappet sammen, kan det skyldes man ikke har brugt deres MEGAPULSE. Den sørge for, vedhjælp af pulsteknologi, at modvirke ophobning af sulfat på batteripladerne, hvilket er en af de almindeligste årsager til, at et batteri mister sin effekt.
Den er meget nem at monterer selv, da der kun er to ledninger og de skal bare sættes til hver sin pol på batteriet. Du får dog mest ud af MEGAPULSE, hvis du sætter det på et batteri der ikke er mere end 2 år gammelt.